De praktijk en regels

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze mondzorgpraktijk. Mondzorgpraktijk verricht de meest voorkomende behandelingen zelf en is gespecialiseerd in Parodontale (tandvleesproblemen) / Preventie (voorkomen). 

Om een goede communicatie tussen patiënt en de mondhygiëniste te waarborgen, beschikken we niet alleen over grote vakkennis maar spreken we ook meerdere vreemde talen, waardoor een gesprek in de moedertaal mogelijk is.

Nakomen afspraken
Wanneer u een afspraak bij ons maakt, reserveren wij speciaal voor u tijd bij uw mondhygiëniste. Het niet nakomen van afspraken is daarom voor ons erg vervelend. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om ons minimaal 24 uur van te voren (op werkdagen) te laten weten als u verhinderd bent. Afspraken die u later annuleert of zonder bericht niet nakomt, brengen wij in rekening.

Huisdieren
Helaas zijn huisdieren in de praktijk niet toegestaan. Uitgezonderd zijn (blinde) geleidehonden en signaalhonden. Zij hebben alleen toegang tot de wachtkamer.

Pijnklachten
Wij werken uitsluitend op afspraak, indien u een pijnklacht heeft, dient u ook hiervoor telefonisch een afspraak te maken.