De praktijk en regels

De praktijk

Als mondhygi├źniste wil ik u graag begeleiden naar een goede mondgezondheid. Door mensen te laten inzien dat een goede mondgezondheid niet alleen goed is voor het gebit maar ook voor het gehele lichaam, hoop ik een bijdrage aan een goede gezondheid te leveren. Dit wil ik bereiken door u te informeren, behandelen en begeleiden.

Belangrijk is dat van jongs af aan een goede begeleiding nodig is voor het aanleren van een goede mondverzorging. Zodat dat op latere leeftijd de kans op klachten en ongemakken kleiner is.

U kunt rekenen op de deskundigheid en opgedane ervaring. Mondzorgpraktijk verricht de meest voorkomende behandelingen zelf en is gespecialiseerd in Parodontale (tandvleesproblemen) / Preventie (voorkomen). 

praktijkstoel

De regels

Algemeen

Voor een bezoek aan de mondhygi├źniste heeft u geen verwijzing nodig van uw tandarts. U kunt rechtstreeks een afspraak maken voor behandeling, zie ook online webagenda.Natuurlijk kunt u ook op advies van uw tandarts bij mij terecht.

Voor uw eerste bezoek ter inschrijving neemt u uw gegevens mee zoals verzekeringspas, id kaart, medicatielijst en eventueel uw verwijzing.

Bij uw eerste bezoek, wordt er een mondonderzoek gedaan waarbij uw mondgezondheid in kaart wordt gebracht. Er wordt een tandvlees check gedaan waarbij het tandvlees een cijfer krijgt. Dit cijfer bepaald welke behandeling noodzakelijk is.

Nakomen afspraken
Voor het maken of annuleren van afspraken en overige vragen kan er ingesproken worden op het telefonische antwoordapparaat. Spreek rustig uw voornaam, achternaam, geboortedatum en telefoonnummer in en de reden waarom u belt. Zo mogelijk ook een tijdstip waarop u het beste teruggebeld kan worden. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Daarnaast mag u mij ook een whatsapp of email sturen.

Wanneer u een afspraak maakt, reserveer ik speciaal voor u tijd in de agenda. Vele afspraken zijn van 30-60minuten. Met het niet nakomen van een afspraak kan een ander geholpen worden door tijdige afmelding. Ik verzoek u dan ook vriendelijk om minimaal 24 uur van te voren (op werkdagen) te laten weten als u verhinderd bent. Afspraken die u later annuleert of zonder bericht niet nakomt, wordt in rekening gebracht.

Het in de gaten houden van uw gemaakte en verplaatste afspraken is uw eigen verantwoordelijkheid.

Let op: voor het maken van een online afspraak via de wegagenda, de afspraak gaat pas door als u een bevestiging heeft ontvangen!

Huisdieren
Helaas zijn huisdieren in de praktijk niet toegestaan. Uitgezonderd zijn (blinde) geleidehonden en signaalhonden. Zij hebben alleen toegang tot de wachtkamer.

Pijnklachten
In de praktijk wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Indien u een pijnklacht heeft, dient u ook hiervoor telefonisch een afspraak te maken.

Wanneer u niet bij uw eigen tandarts en/of buiten werktijden pijnklachten heeft kunt u terecht bij spoedtandarts Rotterdam Dental365.nl.